Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dorado Schmitt All Star Quintet

9. februar 2020 | 15:00 - 17:30

195 DKK

”Masters of Gypsy Jazz”

Gypsy Jazz i verdensklasse er ingen overdrivelse, når Dorado Schmitt All Star Quintet står på scenen. Der opstår en nærmest magisk stemning, og det er absolut det tætteste man kommer en moderne udgave af Django Reinhardts fængslende musik
.
Den franske legendariske Gypsy Jazz guitarist, violinist og vokalist Dorado Schmitt har følge af sin søn Amati Schmitt – verdensklasseguitarist samt en rytmegruppe bestående af Francko Mehrstein, Gino Roman og vor egen Esben Strandvig.

Dorado Schmitt All Star Quintet har været flittige besøgende i Danmark hos det altid Gypsy Jazz hungrende publikum, og har således turneret Danmark rundt 10 år i træk, hvor de har spillet for fulde huse overalt. De har efterhånden skabt sig et solidt navn og fanbase i Danmark.

Dorado Schmitt kommer fra en gammel sigøjnerslægt, hvor Gypsy Jazz er en integreret del af hverdagslivet, og hvor det at spille musik er ligeså naturligt som at trække vejret. 
Som barn lærte Dorado at spille violin og guitar af sin meget ambitiøse far. Siden sin ungdom har Dorado Schmitt været i den absolutte elite inden for Gypsy Jazz genren – også kaldet Jazz Manouche.

Orkestret har netop spillet i Carnegie Hall for fulde huse, en koncert der i øvrigt var arrangemeret af ingen ringere end Leonardo di Caprio. Dorado Schmitt All Star Quintet har mange gange turneret rundt i USA, blandt andet i november 2017 med 12 koncerter i træk på den årlige Django Reinhardt festival og på det legendariske Jazzsted Birdland i New York. De har optrådt på jazzfestivaller over hele verdenen herunder Jazz a Vienna, Eddie Lang Festival, Copenhagen Jazzfestival etc.

I januar 2014 udgav Dorado Schmitt & Co CD’en ‘Live’ indspillet på Jazzcup i København. CD’en har høstet et hav af gode anmeldelser verden over blandt andet i Frankrig, Tyskland og USA. Det er ikke uden grund, at  blandt andet Leonard DiCaprio og George Benzon er at finde på tilskuerrækkerne når Dorado Schmitt og Co optræder. I 2015 indspillede orkestret “Sinti du Monde” i “Det Bruunske Pakhus” i Fredericia. Også den blev anmeldt i skyhøje toner i alverdens jazzmagaziner. Netop nu er den tredie CD udkommet “Clair de Lune” og har ligesom de tidligere fået fantastiske anmeldelser.

 

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=p0x6JOdrei8″][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
9. februar 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=tfjbvtixcw

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps