Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KRISTIN KORB-JOCELYN GOULD-KRISTIAN LETH

28 april | 15:00 - 17:00

235 DKK

Swingende jazz på internationalt niveau.

Holbæk Jazzklub byder velkommen til Jazzbassist og sangerinde Kristin Korb, der har inviterer den amerikanske super-guitarist Jocelyn Gould og den danske jazztrommeslager Kristian Leth til en koncert i Holbæk Jazzklub.

Kristin Korb tog den internationale jazz-scene med storm da hun i 1996 udgav albummet ”Introducing Kristin Korb” i samarbejde med jazzikonet Ray Brown. Albummet udkom på det prestigefyldte label Telarc og blev startskudet til en imponerende karriere. Få kan som Kristin Korb spille kontrabas og samtidig, ubesværet, levere en imponerende vokalpræstation på toppen af et solidt og rå-swingende bas-spil.

JUNO-vinder Jocelyn Gould er blevet kaldt “en leder i den næste generation af store mainstream jazzguitarister” af Howard Paul, administrerende direktør for Benedetto Guitars. Hendes debutudgivelse som leder, Elegant Traveler, vandt en 2021 JUNO for Årets Jazzalbum.

Hendes andet album, Golden Hour, nåede førstepladsen på de canadiske Earshot-hitlister. Jocelyn har de seneste år turneret omfattende. I 2023 blev Jocelyn fremhævet i en 34 byers amerikansk og canadisk sologuitar-teatertour. Hun gjorde også sin debut som band leder i Storbritannien, Spanien og Israel som en del af en omfattende tre-kontinent tour for at fejre udgivelsen af hendes tredje album, Sonic Bouquet.

Jocelyn Gould har optrådt internationalt i grupper ledet af Grammy-nominerede sanger Freddy Cole, trompetist Etienne Charles og DownBeat Critics Poll-vinder trombonist Michael Dease. Hun kan høres på albummer ledet af Michael Dease, Caity Gyorgy, Jon Gordon, Diego Rivera, Randy Napoleon og Will Bonness.

Jocelyn er fuldtidsprofessor og “Chief of Guitars” ved Humber College i Toronto. Hun er sponsoriseret af legendariske Benedetto Guitars.

Derudover er der blevet trukket på den danske jazzscene for at tilføje en lokal og autentisk smag til turnéen. Kristian Leth, en klasse jazztrommeslager fra Danmark, vil levere en solid og kreativ rytme, der vil understøtte Korb og Goulds musikalske udfoldelse på bedste vis. Leth er en anerkendt trommeslager, der har medvirket på mere end 25 albums sammen med en række fremtrædende jazzartister som Claire Martin, Scott Hamilton, Ulf Wakenius, Harry Allen og mange flere. Hans musikalske præcision og kreative tilgang til trommespillet gør ham til en værdsat medspiller inden for jazzgenren.

Publikum kan forvente en aften fyldt med en bred vifte af jazzstandarder, originale kompositioner og improvisationer, der fremhæver hver musikers unikke stemme og interaktionen mellem dem. Denne trio af talentfulde kunstnere vil skabe et intimt og dynamisk rum, hvor jazzens essens vil blomstre og berige tilhørernes sjæle.

Turnéen er sponsoreret af DMF og Jazzpuljen.

LINE UP:
Kristin Korb US/DK (bass, vocals)
Jocelyn Gould CA (guitar)
Kristian Leth DK (drums)

Detaljer

Dato:
28 april
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
235 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps