Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

3 of a Kind

20. januar 2019 | 15:00 - 17:30

150DKK

Det er over 16 år siden, at Søren Lee udsendte sit tredje album Living Now. Pladen havde meget høj klasse, men blev aldrig fulgt op. Søren Lee skiftede spor. Fra at være jazzguitarist blev han i stedet sangunderviser.

Nu er han tilbage som jazzguitarist sammen med tenorsaxofonisten Emil Hess og pianisten Jørgen Emborg, med hvem han har indspillet albummet 3 of a Kind. Det er enkel og melodiøs jazz, der i kraft af tre meget velspillende musikere får liv og lys.

De har alle bidraget med kompositioner på et album, der kan sammenlignes med et glas kølig hvidvin på en sommeraften. Den slags vin, hvor krop, sødme og fedme er i balance. Ja endda i balance med den milde aftenluft. Originale kompositioner med fokus på tæt sammenspil kreative arrangementer.

Pladen er værd at bruge tid på, fordi de tre musikere spiller så intuitivt og ligefremt, at lytningen også bliver intuitiv og ligefrem. Musikken summer af danske toner. De tre musikere har fundet sammen som en kollektivt arbejdende enhed. Søren Lees varme tone på guitaren passer godt med Emborgs nærmest dansende pianospil. Hess topper med roligt og afklaret saxofonspil. Det er dansk jazz som det alt for sjældent høres. 3 of a kind er et passende pladecomeback for en musiker af Søren Lee’s kaliber.

“What a plesure to discover Søren Lee – A Tribute to the universal appeal of music – jazzmusic – Simply outstanding” Jim Hall

Søren Lee – guitar
Emil Hess – sax
Jørgen Emborg – klaver

 

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=uQWFKPy0gUk” el_aspect=”235″ align=”center” title=”3 Of A Kind”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
20. januar 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
150DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps