Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amati Schmitt Gypsy Quintette

12. februar 2023 | 15:00 - 17:00

185 DKK

”Masters of Gypsy Jazz”

Gypsy Jazz i verdensklasse er ingen overdrivelse, når Amati Schmitt Gypsy Quintette står på scenen. Der opstår en nærmest magisk stemning, og det er absolut det tætteste man kommer en moderne udgave af Django Reinhardts fængslende musik.

Den franske legendariske Gypsy Jazz guitarist, violinist og vokalist Dorado Schmitt har følge af sin søn Amati Schmitt – verdensklasseguitarist samt en rytmegruppe bestående af Francko Mehrstein, Gino Roman og vor egen Esben Strandvig.

Dorado Schmitt kommer fra en gammel sigøjnerslægt, hvor Gypsy Jazz er en integreret del af hverdagslivet, og hvor det at spille musik er lige så naturligt som at trække vejret. Som barn lærte Dorado at spille violin og guitar af sin meget ambitiøse far. Siden sin ungdom har Dorado Schmitt været i den absolutte elite inden for Gypsy Jazz genren – også kaldet Jazz Manouche.

Amati Schmitt Gypsy Quintette har været flittige besøgende i Danmark hos det altid Gypsy Jazz hungrende publikum, og har således turneret Danmark rundt 12 år i træk, hvor de har spillet for fulde huse overalt. De har efterhånden skabt sig et solidt navn og fanbase i Danmark og er med mere end 100 koncerter i store og små sale og altid med enorm succes. Det er også blevet til en lang række CD’ere – heraf tre produceret af Stunt Records i Danmark; “Live” – “Sinti du Monde” og “Claire de Lune.” Orkesteret væltede også DR’s koncerthus til P8 jazz-alive med DR Big Band., så med andre ord: Virtuositet ud over alle grænser!!

Line-up:
Amati Schmitt (FR) – sologuitar
Dorado Schmitt (FR) – violin og sologuitar
Gino Roman (FR) – kontrabas
Francko Mehrstein (FR) – rytmeguitar
Esben Mille Strandvig (DK) – rytmeguitar

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

Detaljer

Dato:
12. februar 2023
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps