Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Paul Harrison Band & Meschiya Lake

23. februar 2020 | 15:00 - 17:30

195 DKK

Engelske Paul Harrison præsenterer igen den amerikanske sangerinde, Meschiya Lake fra New Orleans. Miss Lake er en af tidens helt store jazzfænomener, med sin formidable stemmepragt og dragende personlighed. Harrison har i sit over 20 år lange virke som kapelmester, været en yderst vægtig og populær aktør på jazzscenen. Kendt for høj musikalsk kvalitet, udadvendt optræden og stærke internationale teams. Nu krydrer det uforlignelige Paul Harrison Band atter musikken med den eminente Miss Lake.

Paul Harrison disker som altid op med et yderst succesfuldt band og et stærkt musikalsk koncept. Hans besætninger tæller eminente danske og internationale kræfter, med faste folk og tilbagevendende gæster, som er tilknyttet bandet. Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark.

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil, og konstant fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Paul Harrison Band har i over to årtier været storleverandør af jazz i international klasse, med et professionelt, engegeret og humoristisk team af dygtige populære musikere, der vil publikum og hinanden. Og nu gæster han, igen, Holbæk Jazzklub.

Line-up:
Paul Harrison (UK) – klarinet/sopransax/altsax
Kevin Grenfell (UK) – trombone/vokal
Bo Møller Petersen (DK) – guitar/banjo/vokal
Søren Stausbøl (DK) piano/vokal
Peter Williams (UK) – kontrabas
Mikkel Find (DK) – trommer
Meschiya Lake (US) – vokal

Hjemmeside: www.harrisonmusic.dk

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.

Detaljer

Dato:
23. februar 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=gzmhzxp1dh

Arrangør

Holbæk Jazzklub
E-mail:
holjazz@gmail.com

Sted

Musikhus Elværket
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps